038-2022399

info@dickhofautoverhuur.nl

Vandaag rijden

Altijd direct een passende tijdelijke auto beschikbaar voor zowel particulieren als zakelijke rijders.

 Per dag opzegbaar

Maximale flexibiliteit in contracten. Altijd per dag zonder extra kosten opzegbaar

 Geen vaste looptijd

Maximale flexibiliteit en duidelijkheid, juist ook als het gaat om de maandelijkse kosten van uw wagenpark.

Veelgestelde vragen over shortlease en autoverhuur

Dickhof Autoverhuur en Shortlease B.V.

WAT IS SHORTLEASE?

Shortlease is het leasen van een auto voor een korte periode bijvoorbeeld een maand of een half jaar. Zo zit je niet vast aan een langlopend contract van minimaal een jaar. Het contract is bij Dickhof Shortlease en Autoverhuur zelfs al na 1 maand per dag opzegbaar. Shortlease biedt u meer flexibiliteit. Ideaal wanneer uw mobiliteitsbehoefte moeilijk is in te schatten of wanneer geen financiele risico's wilt lopen. 

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw huidige leaseauto in te wisselen voor een leaseauto die beter aansluit op uw mobiliteitsbehoefte.

Twee  redenen om voor Shortlease te kiezen: Voordelig en flexibel
Bij shortlease hoeft u geen langlopende of grote investeringen te doen. Denk daarbij ook aan de afschrijving van een auto waardoor u geen restwaarderisico heeft. Shortlease is dan ook erg populair bij bedrijven met regelmatig wisselend aantal medewerkers of met seizoensgebonden werk.

Alles is all-in
Wanneer u een auto koopt, dient u het onderhoud, de verzekeringen en nog veel meer zaken te regelen. Dit is met shortlease verleden tijd! Wanneer u kiest voor shortlease regelt u de brandstof en de leasemaatschappij de rest. Denk hierbij ook aan pechhulp en vervangend vervoer.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN HUURAUTO EN SHORTLEASE?

Het verschil tussen een huurauto en shortlease is de tijdsperiode. U huurt een auto per dag, weekend, week of maximaal 4 weken. Shortleasen doet u vanaf een maand. Bij Dickhof Shortlease en Autoverhuur kunt u reeds na één maand kosteloos per dag opzeggen. Dat is maximale flexibiliteit van Dickhof Shortlease. 

WAT HOUD ZAKELIJKE SHORTLEASE  IN?

Wilt u een tijdelijke medewerker een auto geven? Of heeft u een extra auto nodig om de seizoensdrukte in goede banen te kunnen leiden? Dat kan met shortlease zakelijk. U kunt zorgeloos, voordelig en flexibel autorijden. U sluit bij ons een contract af zonder vaste looptijd. Bij Dickhof Shortlease en Autoverhuur kunt u uw leasecontract na een maand kosteloos opzeggen. 

Hoe snel kan ik als zakelijke klant over een auto beschikken?

Bij Dickhof Autoverhuur en Shortlease rijdt u afhankelijk van uw wensen binnen een tot drie werkdagen in een auto. Indien u via de website een offerte-aanvraag doet, sturen wij u zo spoedig mogelijk een offerte. Op werkdagen zijnwij ook telefonisch te bereiken, zodat u uw wensen direct aan ons door kunt geven. Dit kan via: 038-2022399.

Zakelijke klanten vragen wij het volgende te mailen:

  • Kopie KvK waarop de auto afgenomen moet worden en eventuele “bovenliggende” KvK’s waaruit blijkt wie de eigenaar/tekenbevoegde is.
  • Kopie legitimatie van de eigenaar/tekenbevoegde.
  • Kopie rijbewijs + de NAW-gegevens en telefoonnummer van de berijder.
  • Het ingevulde account aanvraag formulier, die u HIER kunt downloaden.
    Op basis van de gegevens doen wij een creditcheck.

Na akkoord ontvangt u van ons alle inzetdocumenten:

  • Opdrachtbevestiging met alle gegevens van de klant, de auto, het tarief en de eventuele aflevergegevens.
  • Eventuele borgfactuur met een betaallink.
  • SEPA-formulieren voor de automatische incasso. Deze wordt door ons verder met uw bank geregeld.


Nadat de documenten en betaling bij ons binnen zijn, kan de auto per direct afgehaald worden. Ook plannen wij dan direct eventueel transport voor u in. Houdt er wel rekening mee dat transporten die na 16:00 uur ingepland worden op drukke momenten wellicht niet de volgende dag plaats kunnen vinden.

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto?

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Hou rekening met aantal personen dat u van plan bent te gaan vervoeren. Een te kleine auto huren, kan voor de passagiers ongemakkelijk worden.


Waar gaan je heen?

 Is het land in de EU winterbandplichtig? Want let wel op, als u een land in gaat met winterbandplicht en u heeft geen winterbanden dan ben je tijdens aanhouding niet strafbaar, maar bij een ongeluk bent u wel 100 % verantwoordelijk. Geef dit aan bij de reservering of neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat ga je doen met de auto?

Bent u van plan om op vakantie te gaan en heeft u bijvoorbeeld een skikoffer of een trekhaak nodig, geef dat dan aan ons door zodat het juiste voertuig bij uw wens kan worden gezocht.

Ik heb een auto gereserveerd. Kan ik ook annuleren?

Jazeker, een reservering kan tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode kosteloos worden geannuleerd.

Welke papieren heb ik nodig om een auto te huren?

Wij maken in de verhuurbranche gebruik van een dubbele ID. dit betekent dat er ten allen tijden een geldig rijbewijs aangetoond dient te worden en een ID of paspoort. De geldigheid van het rijbewijs wordt gecontroleerd bij het ophalen van het voertuig.

Is de huurauto verzekerd? 

Ja, u krijgt de huurauto altijd verzekerd mee. Bedenk wel dat u een eigen risico bij eventuele schade hebt. U kun dit bedrag eventueel (gedeeltelijk) verlagen. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u dit aangeven in stap 2 van de online reserveringsaanvraag.

Kan ik de huurauto bij een andere vestiging inleveren?

Helaas, dat kan niet. U dient de auto weer in te leveren in Kampen.

Hoe oud moet ik zijn om een auto te huren?

Iederen vanaf achttien jaar die tenminste een jaar in het bezit is van een rijbewijs kan bij ons een auto huren. Heb je je rijbewijs nog geen jaar? Dan kan er geen gebruik worden gemaakt van vermindering eigen risico en zal deze op 750 euro BTW. vrij blijven staan. Dit is ook van toepassing als je al vanaf je 16.5 jaar "begeleid" hebt gereden. Je dient te bewijzen dat je "zelfstandig" minimaal 1 jaar hebt gereden.

Contact


Grotere kaart weergeven

Dickhof Autoverhuur en Shortlease B.V.
Dieselstraat 2
8263 AE Kampen
038-2022399
info@dickhofautoverhuur.nl

Auto reserveren of direct contact :
038-2022399

Autoverhuur en shortlease van bedrijfswagens

Dickhof Autoverhuur en Shortlease B.V.
KVK 82057494
BTW NL 862320513 B01
038-202 23 99 

Franchisenemer van Autohopper
Auto of bus huren?
Zonder gedoe en voor een scherpe prijs!